Om Sminke & Andre Jentegreier

Vi har alle vel alle dager der vi har lyst til å føle oss ekstra fine på et eller annet vis. Enten det gjelder å legge en fin makeup, eller ta på seg fine klær – eller ta en tur til nærmeste spa for en god dose avslapping og pleie.

Jeg bruker sminke hver dag. Det vil si hver dag jeg er på jobb. Men, klokka alt for tidlig på mårran er det sjelden jeg legger veldig mye flid i sminken. Det blir ofte litt eyeliner og mørk øyenskygge, samt mascara. Raskt og enkelt, med andre ord. Noen dager, slik som i dag, bruker jeg litt lenger tid på å sminke meg – og bruker gjerne også litt mer sminke enn hva jeg gjør til hverdags.

I morgen (Søndag) skal jeg ha en skikkelig jentedag. Mamma og jeg skal på spa – i 6 timer! Jeg fikk et gavekort på spa-dag av Samboerpusen til jul, og siden jeg ikke ville dra alene, kjøpte jeg tilsvarende spa-dag til mamma så vi kan dra sammen.

Jeg la spa-dagen til denne helga med vilje, slik at det på en måte ble en bursdagsfeiring, eller bursdagsgave til meg selv. To dager for tidlig, men det gjør ikke noe. Selve dagen blir feiret på jobb uansett, med kake.

Jeg tror det blir en herlig dag.

Reklame

4 Svar til “Om Sminke & Andre Jentegreier

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s