En Herlig Dag

I dag har mamma og jeg vært på Britannia Spa og blitt skjemt bort i 6 timer. Vi har blitt skrubbet og massert fra topp til tå, og det har vært deilig.

Dagen startet med å skifte til badetøy, og så plaske litt rundt i bassenget. Så satte vi oss i en av de mange badstu-variantene og venta på terapautene. De kom og tok oss med til behandlingsrommet vi skulle være på mesteparten av dagen.

Først var det kroppsskrubb/peeling, tett etterfulgt av en herlig kroppsmassasje. Så gikk turen tilbake til bastdu-området der vi satt og kokte litt i en urtebastu. Egentlig skulle vi også i en nordisk sauna, men heldigvis for meg, som ikke er så fryktelig glad i slike varme greier, fikk vi velge selv hvor lenge vi skulle sitte i badstua. Etter urtebadstua hadde vi en liten pause, med frukt, ved bassenget – og så gikk turen til behandlingsrommet igjen.

Der fikk vi skrubb/peeling og massasje av hender of føtter, med fuktighetsgivende masker og kremer og greier. Da hender og føtter også var godt skrubba og myke var det en fasjonabelt sen lunsj; En mini-buffet bare til oss to, med masse deilig mat (hadde vært nok til 4 stykk). Da vi var passelig mette, kom terapautene og henta oss, og vi fikk ansiktsbehandlinger. På grunn av aldersforskjell, fikk vi også forskjellige ansiktsbehandlinger – mamma fikk en såkalt «gullbehandling» og jeg fikk en «champagnebehandling.»

Jeg lukter godt og har myk og fin hud over hele kroppen nå.
Både mamma og jeg var enige om at det godt kunne tenkes vi tok turen tilbake for en enkeltbehandling senere.

Ja, det er ganske dyrt, men herregud så deilig det var.

Reklame

9 Svar til “En Herlig Dag

 1. Å himmel og hav, det hørtes deilig ut! Skulle vært rik og innlagt på kjendis-psykiatrisk i Los Angeles eller noe. Da hadde sikkert hver dag vært sånn 🙂 Hvor mye kosta det sånn ca? Har lyst til å unne meg selv noe godt

  • Åh, det var så digg!

   Den 6-timers greia jeg og mamma var på kosta nesten 4000,- per pers.
   Men det var jo flere forskjellige behandlinger.

   På hjemmesida til Britannia Spa (link i innlegget) kan du laste ned «menyen» de tilbyr 🙂 En må nok regne med en 500,- eller mer, men det er verdt det av og til. Kjempedeilig. (Jeg har aldri sovet så godt som jeg gjorde i natt…)

 2. Å, spa er så herlig. Fikk gavekort på spa på Solstrand hotell i Os utenfor Bergen sammen med min mor. Vi fikk massasje, og mulighet til å bade i et svært basseng med sånne artige massasjedusjer som stod på bassengkanten.

  Jeg liker bloggen din kjempegodt forresten 🙂 Interessant at du skal utredes for Bipolar lidelse, da jeg har lidelsen selv. Angst har jeg også slitt med, men det forsvant på et tidspunkt, noe jeg er veldig glad for. Har hatt noen blogger, men nå har jeg skaffet meg en ny, og satser på å blogge fast. Igjen, flott blogg du har, du har herved fått en fast leser 😉

  • Hei og velkommen! 🙂
   Alltid hyggelig med nye – og ikke minst faste – lesere.

   Tusen takk for fin kommentar 🙂
   Vil gjerne lese bloggen din også – er det den linket i kommentaren din?

 3. Tilbaketråkk: Oppsummering: Oktober « Dystopisk Kaos

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s