Living Madness

Det er en kjent sak at vi bipolare har en tendens til å begynne på ørten prosjekter – gjerne samtidig. Så det bør kanskje ikke komme som en kjempeoverraskelse at det er nettopp det dette innlegget handler om: Mitt nye prosjekt.

Meg som person er noen som liker å tilegne meg ny informasjon, og å dele denne. Jeg liker å være informativ og kanskje tilby noe til noen der ute. Så derfor har jeg startet et prosjekt jeg har gitt tittelen «Living Madness» – det er på engelsk, derav engelsk tittel. Det er en serie videoer om hvordan hverdagen og livet til noen med bipolar lidelse og panikkangst kan være.

Jeg kan kun snakke for meg selv, og bruke meg selv som eksempel, men det er kanskje en fordel ved det hele. Jeg ser på meg selv som heldig: Jeg er i full jobb, har samboer og generelt sett et veldig godt liv. Bipolar lidelse og panikkangst er kun en liten del av meg, men det er ting som til tider påvirker hverdagen min – dette er noe av det jeg ønsker å vise.

Det vil også være videoer der jeg forklarer diverse ting, som for eksempel, hva er egentlig hypomani? Mye av informasjonen fra kurset jeg deltok på i vår kombinert med artikler og informasjon jeg har funnet selv vil være grunnlaget for disse.

Videoene vil altså være en kombinasjon av objektiv informasjon og subjektive betraktninger / dagbok-lignende beretninger. Selv er jeg veldig stolt av hva jeg har fått til så langt, og håper at det kanskje kan være til hjelp for noen andre der ute.

Dette er den første videoen i serien:

Video 002 og 003 finner dere her: http://www.youtube.com/user/vinterheim

Reklame

6 Svar til “Living Madness

 1. Tilbaketråkk: Oppsummering: Juli « d y s t o p i . n e t

 2. Jeg synes det er så sprøtt å se ansikter «live»! Man er liksom så vant til tekst og bilder, og ikke stemmer og bevegelser. Men det er jo gøy, fint å oppleve personen «på ordentlig».
  Må uansett si at jeg vil følge med på dette. Interessant. Sminkefilmene dine er forresten kjempesjarmerende.

  • Hei!
   Ja… jeg hoppa mer eller mindre rett uti det hele etter å ha gjort en 4-5 sminkefilmer (og tusen takk!) først. Følte meg litt mer komfortabel foran kamera, så jeg tenkte – hvorfor ikke bruke bipolariteten til noe konstruktivt.

   Håper det vil bli informativt og alt det der 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s