Grenseland

Stress, stress og atter stress. Huet mitt er fullt av jobbtanker, hele dagen, hver dag, jeg sover ikke så godt som jeg sku ønske, og jeg er sliten. Jeg prøver å koble ut i helgene, men det er ikke så lett når jeg ser meg nødt til å jobbe da også for å komme ajour med alltingen.

På grunn av alt dette stresset så føler jeg litt på dette med å være i Grenselandet; jeg passer veldig på å ikke bli for stressa. Stress er ikke bra – stress kan i verste fall tippe meg over kanten, sende meg hodestups uti Mørket. Jeg vil ikke det, jeg vil være stabil, produktiv, bidra – sånn som nå. Fordi, midt oppi en stressa hverdag på jobb, så føler jeg også en viss stolthet. Jeg er flink i jobben min, og jeg føler at jeg bidrar med noe produktivt hver dag.

Så – det har vært stille her på bloggen, men jeg har ikke forsvunnet helt altså!

Reklame

Ett svar til “Grenseland

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s