Tingenes Tilstand

Jeg sitter sammenkrølla i sofakroken med ryggen fra Hælvete og tenkte det kanskje var på tide med en liten oppdatering. Det har vært «litt opp og ned» (som jeg spøkefullt pleier å si) i det siste, men ingen store svingninger i humøret, så jeg anser meg selv for å være ‘stabil’ – eutym – ennå.

På Kontoret har det også vært litt fram og tilbake både før og etter ferien. Greia er at bygningen vi satt i skulle renoveres, så vi måtte flytte. På grunn av asbestsanering og litt sånne greier så måtte vi faktisk pakke ihop og komme oss ut derfra. Hvorvidt jeg skulle få flytte med resten av gjengen eller ikke var usikkert; siste dag før vi måtte ut fikk jeg grønt lys…

…og så, ei uke seinere, fikk jeg beskjed om at jeg skulle sitte et annet sted når jeg kom tilbake etter sommerferien. Men så skjedde det tydeligvis en del endringer i løpet av min ferie, så nå – endelig – er jeg på plass sammen med gjengen på det nye Kontoret. Etter alt å dømme skal jeg nå sitte der fram til kontrakten min går ut.

Nå må jeg bare gjøre meg totalt uunnværlig for alle, sånn at jeg får fortsette å jobbe der, hehe! Har noen allierte, og en slags idé/plan for hvordan det kan gjøres. Vi får se.

Og forresten! Jeg har laga ei egen side til Living Madness-videoene. Du finner linken oppe ved headeren om du er interessert.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s