Borte-Tittitt!

Æh – ja.

Så fort jeg har tatt springfart ut av bloggerskapet, så «forsvinner» jeg fra (nesten) hele internettet. Hva er greia? Jo – det er mye som skjer på Kontoret om dagen, og jeg har mer enn nok med akkurat det. Ikke så fryktelig spennende, kanskje, men sånn er nå engang livet som arbeidstaker.

Det er litt bipolaritet ute å går der også serru (åh, heiii metahumor). I perioder er det veldig rolig – i andre perioder, sånn som nå, er det hurramegrundt og stress tjuefire timer i døgnet. Innimellom er det eutyme tilstander hvor alt går glatt og man kan si man er i den berømte «flytsonen».

Uten å kjede vettet av dere med detaljer, så kan jeg jo si litt om hva jeg faktisk styrer med om dagen… Der jeg jobber er det mye smarte folk, og smarte folk trives godt i hop med andre smarte folk, så da organiserer man konferanse om smarte ting. Å organisere slikt er ikke bare-bare. Konferansen sparkes i gang om 10 dager.

I tillegg skal en håndfull av disse smarte folka flytte på seg for en tid, fordi bygningen vi bor i skal pusses opp. Denne flyttinga skjer samtidig med konferansen, for å virkelig være sikker på at stressnivået er skyhøyt for den som organiserer begge deler parallellt.

Dere kan jo gjette hvem den personen er.

Ja – nettopp.

Så derfor blir det muligens litt stille fra denna kanten av skauen i et par uker framover.
Og når jeg da kommer sterkere tilbake, så er det tut og kjør med eksponeringsterapitreninga. Jeg har fått utsatt den til etter konferansen er ferdig, så… det blir jo spennende.

Reklame

Ett svar til “Borte-Tittitt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s