Frem Fra Skyggene

Jeg har tenkt på dette ganske lenge nå. Har følt meg intet mindre enn ganske hyklersk: Jeg har vært åpen og ærlig om alt dette bloggen min innebærer fra dag én i mitt virkelige liv, men her på bloggen har jeg gjemt meg bak et kvasianonymt navn. Henger ikke på greip.

Derfor har jeg nå bestemt meg for å ta steget «ut av bloggerskapet» – på ordentlig.

Altså, jeg har ikke vært ekstremt forsiktig med anonymiteten her i det siste uansett, og nå føler jeg vel egentlig at det er på tide å si hei. Jeg skriver om meg og mitt og det inni hodet mitt, jeg henger ikke ut andre – eventuelle navn glimter med sitt fravær – og jeg er stor tilhenger av åpenhet rundt temaene jeg skriver om her. Følgelig burde jeg også være åpen og vise ansikt her også, sant? Sant.

Hei Internett – jeg heter Stine.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Noen av dere vet allerede hvem jeg er, og har visst det lenge. Jeg kommer ikke til å endre «forfatternavn» her, ikke med det første i hvert fall, men det kan tenkes «om meg»-biten skrives om litt. Kanskje. Vi får se. Uansett – her er jeg.

Reklame

18 Svar til “Frem Fra Skyggene

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s