Påske

Tida har gått fryktelig fort – i morgen er det tilbake til hverdag og jobb. For min del har det vært ei slapp påske, akkurat sånn som jeg liker den. Samboern og jeg var en tur på besøk til foreldra mine tidligere i uka. Søstra til mamma og mannen hennes, og broren til pappa og kona hans var også der. Var en koselig tur. Et par dager seinere pakka Samboern og jeg bilen, med katt og det hele, og dro på hytta (til svigermor). Jeg trives på hytta; det er så fredelig der – deilig.

Før påske hadde jeg fått heimelekse av M – om å eksponere meg selv i forbindelse med angsten og triggere. Dette gikk det litt så om så med, er jeg redd. Med lange kvelder og mye snakking på hytta ble det liksom aldri til at jeg satte meg ned og eksponerte meg. Noe eksponering blei det uansett, men sikkert ikke nok. Det får så være. Jeg hadde også med meg arbeidsboka fra bipolarkurset på hytta. Tanken var å få gjort hjemmearbeidet, men… der også; lange kvelder og mye snakking… Jeg har ennå noen dager på meg til å få gjort leksene, da. Kanskje jeg får ånden over meg i morgen?

Håper dere også har hatt ei fin påske.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s