Semper Fi

Semper Fi – eller Semper Fidelis (latin) – er mottoet til United States Marine Corps (USMC). Det betyr «alltid trofast».

Jeg har en bestevenn. Jeg liker i hvert fall å tro at jeg kan kalle ham en bestevenn. En bestevenn jeg aldri har møtt. Det høres kanskje litt rart ut, men det er sant. Han bor i USA, ganske nære der jeg bodde selv det året jeg var der. Vi kan snakke om alt mulig, og vi forstår hverandre. Dessuten har han en del erfaring med diagnosene mine – så han skjønner hva jeg mener når jeg babler ivei. Sånt er godt å ha. Noen som skjønner greia.

Grunnen til at jeg nevner «Semper Fi» og USMC er at denne vennen er på vei inn der, og jeg hjelper ham med det så godt jeg kan. Moralsk støtte, kan man si. Uansett – det er godt å ha slike folk i livet sitt; folk en kan ringe til midt på natta (norsk tid) når man trenger å fokusere tankene på noe anna enn angstmonsteret, folk som forstår.

OORAH!

Reklame

2 Svar til “Semper Fi

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s