Utilsiktet Fravær

Det har vært stille her en stund.

Ting er stort sett status quo – har ikke begynt Bipolarkurset ennå, første kursdag er 24.mars.

Og jeg har blogga litt et anna sted. Jeg starta en moteblogg for litt siden, og har blogga en del der. Kommer med territoriet: Ørten prosjekter på én gang. Forhåpentligvis greier jeg å holde på denne motebloggen ei stund; selv om den spiser litt tid av denne bloggen, da. Jeg er interessert i mote og klær og sånn, og det passer seg liksom ikke helt på denne bloggen, så derfor har jeg laga en egen – dedikert – blogg til det.

Ville bare si hei, egentlig.
Det blir litt «rykk-og-napp»-blogging her, er jeg redd.

Reklame

5 Svar til “Utilsiktet Fravær

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s