Så…

…torsdag. Torsdag betyr terapi-time med M.

Jeg var kanskje litt ekstra sliten i morges, sånn i og med at jeg har fri i dag og måtte opp tidlig likevel. Egentlig var planen til M at vi skulle gjøre noen «eksperimenter» i dag, men det ble ikke tid. Derfor skal vi ta de neste uke. Jeg tror «eksperimentene» innebærer å erte på seg angsten, og så takle situasjonen. Skal ikke påstå jeg gleder meg veldig til dette, men på en annen side vil det nok være noe som hjelper.

Det er fremdeles kaos i toppetasjen, og det er fremdeles tendenser til å være på vei oppover, men det går så himla treeeigt. Er på tredje (eller fjerde?) uka med det her tullet nå – er drittlei.

Reklame

7 Svar til “Så…

  • Ja – det eneste litt kjipe med greia er at M sa det I DAG; at det var planlagt å gjøre i dag (fordi jeg har fri hele dagen, og derfor kan dra rett hjem og være ødelagt), men at jeg nå har det i bakhuet i ei uke.

   Menmen.
   Det OGSÅ kan være en fin prøvelse / øvelse for psyken min.
   (Jeg prøver (desperat) å finne positive ting i alt for tida, hehe.)

 1. Det å erte på seg angsten og skulle håndtere den, virker som en veldig slitsom opgave, men på en annen side så kan det hjelpe deg masse når angsten kommer igjen senere. Du får ha masse lykke til! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s