Telefonsamtale & Innkalling

Det blir mye korte innlegg her for tida, men det får så være – jeg får komme sterkere tilbake seinere!

Uansett, Østmarka Psykiatriske ringte i dag – de hadde forsøkt å ringe på fredag også, men da så jeg det ikke før etter endt kontortid. De ringte for å innkalle meg til en «førsamtale» til bipolarkurset jeg ble henvist til av utredningslegen før jul. Forhåpentligvis har jeg med andre ord fått plass på det kurset, men det er jeg ikke 100% sikker på før etter samtalen (neste uke).

Sånn ellers kan jeg si at det er jobbing på gang, med meg selv, og det går bra selv om jeg ennå er i en kaosperiode der jeg blir sliten av ingenting. Eller – det skal fryktelig lite til før jeg blir sliten i huet, i hvert fall. Og så skal jeg ha et par dager fri i denne uka, og det gleder jeg meg til.

Reklame

10 Svar til “Telefonsamtale & Innkalling

 1. Du er sterk. Jeg vet ikke om jeg har sagt det før, eller om du vet at jeg leser. Men det gjør jeg, følger med deg! Sender deg klemme, og masse gode tanker! ♥

 2. Bipolarkurs? Så spennende. Er det noe lignende som f.eks kid-kurs (som går på depresjon)?

  Hold ut i kaoset, stormen vil roe seg. Og jeg håper den gjør det fort, slik at du kan få puste og hente krefter ❤

  • Det er et kurs om bipolar lidelse, ja, men om det ligner på kid-kurs om depresjon vet jeg ikke ennå…

   Takk 🙂
   Det er stormfullt, men det går over etterhvert… forhåpentligvis unngår jeg ekstrem-polene.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s