Dagens sitat

Dette blir et kort innlegg – jeg er fremdeles i en overgang; og jeg jobber med meg selv for tida – damage control.

Var på et heldagsmøte med tilhørende middag i forbindelse med jobben i dag. På dette møtet var det en organisasjonspsykolog til stede som holdt foredrag om arbeidsglede. I løpet av foredraget sa hun noe jeg beit meg merke i:

«Det går bra eller det går over.»

Dette er noe jeg virkelig skal gjøre mitt beste for å huske, sammen med en annen personlig favoritt: «Veien ut er gjennom.»

Reklame

6 Svar til “Dagens sitat

  1. Dette var noe en kompis av meg sa til meg en gang for maange år siden (typ 8-10. nå føler jeg meg gammel…). Og det beit seg fast i meg, for det er så sant. Enten så går det bra, eller så går det over.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s