Helvete

Klokka er halv tre om mårran natt til søndag; angsten herjer; jeg vet ikke helt hva triggeren var eller er – jeg har hatt det sånn nå i omtrent tre timer. Kjennes ut som om sigaretten har hjulpet litt; den jeg nettopp røyka. Greier ikke å slappe av, greier ikke å roe ned, greier ikke å fokusere. Hele kroppen er anspent, hele meg er ødelagt. Dette er ikke noe gøy – det er ikke noe gøy å holde kjæresten våken – det er ikke noe gøy å ikke finne roen, få sovet, få henta energi.

Jeg må finne fram boka og skrive ned hendelsen – hjemmeleksa fra M. Skreiv ett innlegg i den boka på torsdag, litt fordi jeg hadde et minimalt snev av angst, litt for treningens skyld. Nå er det mer reelt, nå er det «ekte»; nå er det tre timer med uro og helvete jeg skal oppsummere i få ord.

Jeg vil sove – jeg er så sliten. Vær så snill, la det være over nå, la meg få ro; jeg trenger å sove. La det være over.

Reklame

8 Svar til “Helvete

 1. Det er ikke alltid det er noen triggere – det er hele greia med angst :/

  Btw drikker du fremdeles masse kaffe? Koffein kan visstnok være med på å gjøre en urolig. Jeg vet ikke hvordan det funker for deg da selvfølgelig.

  • Jeg drikker kaffe, men ikke så mye som før… og jeg drikker ikke kaffe om kveldene lenger, så jeg tror ikke det var den som gjorde det i natt (for lang tid mellom siste kaffekopp og angstanfallet). :/

   Regner med at «triggeren» var ubehag i kroppen på et eller anna vis, som sendte huet i angstmodus, ellernoe i den dur. Det har skjedd før, og når det skjer er jeg alltid usikker på hva triggeren kan være; vanligvis går det over raskere enn det gjorde denne gangen, da.

   (Er no dritt. Men, nå har jeg i alle fall mat til terapitimene med M, hehe – finne lyspunkt i ALLE situasjoner – jada…)

 2. Håper angsten gir seg utover dagen,at du får roet ned litt. Hjelper det deg å lese litt? Gjør noe som føles trygt og godt..

  Legger igjen klemmer.

  • Den roer seg vanligvis når jeg får sovet – så jeg våkna tidligere i dag, og følte meg mye bedre 🙂

   Jeg tok meg en røyk – det tvinger meg til å puste litt annerledes, så det hjalp (og hjelper). Og så greide jeg å sove, så det gikk seg til (denne gangen) 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s