Skjematisk

De er glad i skjemaer, disse behandlerne.
Jeg fylte ut to skjema hos psykolog F i sommer – et skrev hun på, et skrev jeg på selv.
Jeg fylte ut et langt skjema (intervju) hos utredningslege PI – jeg svarte, han noterte.
Jeg fylte ut tre skjema etter første time hos behandler M.
Jeg fylte ut et langt skjema (kortere intervju) hos behandler M forrige time.

Jeg har fått i hjemmelekse av M å fylle ut de tre skjemaene jeg fikk etter første time om igjen pluss et ekstra skjema denne gangen. Har også fått i hjemmelekse å notere, fortelle, forklare, beskrive, gjenoppleve (o skrekk…) angst og angstanfall når nivået stiger. Når angsten kryper oppover skalaen. Jeg skal beskrive situasjonen, tanker, følelser, og hva jeg gjør for å eventuelt kontrollere skalakrypinga; få krypinga til å gå baklengs.

Skalaene mine – en for bipolaritet og en for angst

Reklame

3 Svar til “Skjematisk

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s