Minus fem

Det blei ikke jobb på meg i dag. Jeg brøyt sammen i strigråt på gangen. Så, jeg gikk inn på soverommet igjen og gjømte meg under dyna. Orka ikke.

Har sovet lenge, men det har ikke hjulpet. Dagen har vært mildt sagt jævlig. Er morgendagen like ille må jeg vurdere sykemelding, tror jeg. Faen også – jeg som hadde håpa å unngå det.

Formen har vært synkende den siste uka eller så, men nå i dag raste den rett ned i -5. Bunnen av skalaen er nådd, og jeg aner ikke hvor lenge det vil vare.

Orker ikke mer.

Reklame

8 Svar til “Minus fem

 1. Jeg synes ikke det er noe tap eller nederlag å ta en fridag. Det er mer nederlag å ikke klare å innerømme for seg selv at man sliter, mener jeg!!

  • I mitt hue er det litt som den ultimate kapituleringen, dog – fordi jobben min har vært det som har dratt meg igjennom vanskelige tider før. Nå har jeg ikke ork til DET engang, så nå føles alt litt… mørkt. (Jeg veit – rasjonellt sett – at det blir bedre etterhvert, at jeg kommer meg ut av dette, etterhvert..)

   • DET forstår jeg godt. I fjor midt i et kaos ga jeg opp å følge opp bloggen for ei ukes tid. Det blir totalt kapitulering for min del. Derfor friket jo en del venner ut i år også, jeg var ikke pålogga noe sted og ingen «fikk tak». Fikk krisemeldinger a la «lever du! hva har skjedd??»… måtte jo flire litt og nesten bli litt rørt. Var nok bare alt det teknologiske som hadde klikka – ikke meg.

    Det er jo tungt å måtte avbryte noe man trives ekstremt godt med og folk vet at jeg da er nyttig i (tenker da på matbloggen – er levende leksikon der ang mat og tilsetninger) – men hei, helsa kommer først. Ta en pause og puste litt, uansett hva det er man tar pause fra, tror jeg er bokstavelig talt livsviktig.

    Da må man bare ta situasjonen for det den er tror jeg. Ta en pause.

 2. Huff, kjipt å lese at du har det vanskelig for tiden. Kanskje det er en idè å ta kontakt med fastlegen? Det finnes forskjellige «løsninger» for hver person og hver situasjon, men ro og hvile er ofte lurt. Bare ikke lås deg inne og isoler deg, det er skumle greier.

  Stor klem, håper det går bedre snart ❤

 3. Huff da. :/ .. Vondt å lese! Forstår så inderlig godt hvordan du har det!
  Selvom det kanskje ikke er ønskelig, så kan sykemelding være lurt. For å ta fri, pause og få stabilisert seg igjen. Stå på! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s