Lettelse

Del to av utredninga var i dag. Vi er ikke riktig ferdig ennå – del tre er på førstkommende onsdag. Men, vi har vel igrunnen sagt oss ferdig med utredning av bipolar nå, da. Del tre vil omhandle angsten.

Uansett – mistankene jeg har hatt blei bekrefta.

Lettelse.
Jepp – det er ordet: Lettelse.
Det var ikke bare innbilning, det var faktisk noe reelt. Det er faktisk noe reelt.

Det har et navn – og det betyr bare at jeg bør være litt mer på vakt hvis humøret snur. Følge litt med på hvor høyt eller lavt jeg er, med andre ord. Følge nøyere med enn hva jeg allerede har gjort de siste fem åra. Ta endringer i humør mer på alvor.

Jeg veit hva det er nå.
Jeg er ikke fullstendig gal – bare litt.

Reklame

15 Svar til “Lettelse

 1. Gratulerer er vel ikke det korrekteordet her, men kan absolutt forstå at det føles som en enorm lettelse. Nå kan du begynne å stake opp veien videre 🙂 Du er flink som har stått på krava og nå endelig får svar. Husk at du er den samme som før, diagnosen endrer ikke den du er 🙂

 2. Tilbaketråkk: Oppsummering: November « d y s t o p i . n e t

 3. Godt å få et svar på ting, jeg kjente også lettelse da jeg fikk en forklaring, et navn på det. Får jeg spørre, går du på noen slags medisiner, evt skal begynne med? Forstår selvfølgelig om du ikke vil svare på det. 🙂

  • De aller fleste spør om det, faktisk.

   Og svaret er: Jeg har ikke lyst til å begynne på medisiner. Jeg vil ikke det før jeg absolutt må (dvs, når/hvis hverdagen min påvirkes kraftig i negativ retning, så må jeg jo vurdere medisiner…)

   🙂

   Ikke går jeg på noen medisiner per i dag heller.

 4. Jeg pleier å poengtere at ja, jeg er gal, men jeg går i det minste på medisiner for det. Det er så gøy å se ansiktene på folk da 😀

  (Og ja, det er en lettelse å endelig få det bekrefta, så man kan gjøre noen spesifikke grep med saken)

  • Folk blir vel redde for meg, da 😉 «Ja, jeg er litt smågæærn – og jeg nekter å ta piller foreløpig… iihiihii!»

   (Det er som om jeg endelig fant puslespillbiten jeg mangla. Som å endelig finne kombinasjonen som løser den jævla Rubikskuben. Det er godt. Det er tankevekkende. Jeg leste en del om lidelsen før – nå leser jeg som en gal (hei, metahumor) for å finne ut hva jeg bør / skal / må gjøre videre.)

   🙂
   Jeg har forresten også putta deg inn i linkelista mi, samle informasjon og empiriske studier gjort av andre – selve essensen i mitt liv og virke akkurat nå.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s