Tegning: Delirium


Jeg har tegnet litt igjen.

Denne gangen er det Delirium fra Sandman-serien av Neil Gaiman som er motivet. Jeg burde lage en større og finere versjon av denne senere. Gi det til Nerve kanskje? Hun er veldig glad i Delirium, vet jeg. Selv ble jeg ganske så fornøyd med resultatet. Tegnet og fargelagt for hånd, scannet og kontraster justert i PhotoShop. Fikk lyst til å tegne alle Endless-karakterene nå.

Litt om Delirium fra Wikipedia:

The youngest of the Endless, Delirium appears as a young girl whose form changes the most frequently of any of the Endless, based on the random fluctuations of her temperament. She has wild multicolored hair and eccentric, mismatched clothes. Her only permanent physical characteristic is that one of her eyes is emerald green (usually the right side) and the other pale blue with silver flecks (usually the left side), but even those sometimes switch between left and right. She was once known as Delight, but some traumatic event caused her to change into her current role. Her sigil is an abstract, shapeless blob of colors. Her speech is portrayed in standard graphic novel block-caps, characterized by wavy, unpredictable orientation and a multi-colored gradient background.

Klikk på bildet for å se større versjon.

Reklame

10 Svar til “Tegning: Delirium

  1. Kjempefin!! Blir så utrolig imponert over folk som kan tegne noe man ser hva er, jeg er helt ubrukelig selv 😛

  2. // Jeg er ikke vegetarianer, og har heller aldri vært det. Jeg spiser ikke kjøtt, men fisk (noe en veggis ikke gjør. Viktig forskjell!). At jeg sluttet å spise kjøtt hadde ingenting med livsstilsendringa å gjøre. Jeg spiste såvidt kjøtt de siste par årene før jeg droppet kjøttet helt, og det hadde vært noe jeg hadde planlagt å kutte ut i mange, mange år:)

  3. SV; Hei 🙂 Jeg har sett at folk har linket til bloggen din og slikt, men jeg har aldri besøkt deg ordentlig. Nå skal jeg derimot ta meg en tur oftere, og lese bloggen din fast, for du har en veldig fin måte å uttrykke deg på.

    Jeg synes også at det er greit å høre andre fortelle om sine erfaringer med bipolar lidelse, enten det nå er type 1 eller 2.

    Du er virkelig flink til å tegne. Så flotte farger og alt. Skulle ønske jeg var like talentfull på det området. I stedet er det fotokameraet, og ikke fargeblyanten, som er blitt min måte å være kreativ på. Likevel, du har så fine bilder, at jeg blir fristet til å prøve meg på noe smått likevel. Da jeg var liten tegnet jeg i vei, men etterhvert som jeg ble mer skeptisk, og begynte å bry meg mer om at alt skulle være perfekt, la jeg fra meg pennalet med alle fargene i. Hadde jeg fortsatt, og sluttet å være kritisk, kunne det kanskje vært en av interessene mine. Men men. Sånn er det nå 😛

  4. Hi,The right sidebar is tunhciog the middle column in the homepage as you can see. I want to change the size same like left sidebar, not tunhciog the middle column.Thanks for reply.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s