Ukeslutt

Denne uka har rast forbi i en vill fart, mye på grunn av to heldagsmøter – torsdag og fredag.

Møtet på torsdag hadde også tilhørende middag på Rockheim. Før middagen var det omvisning på senteret av en skikkelig flink selverklært musikknerd. Jeg må nok tilbake dit seinere, ja. Så sinnsjukt mye kult å se på og lære om!

Jeg hadde litt uro i kroppen da jeg var der, merka jeg. Var et eller annet med bygningen og buldringa fra byggeplassen like ved siden av som gjorde meg svimmel og litt uvel. Kan også være fordi det var ei stund sida jeg hadde spist da vi hadde omvisning. Uansett var det ikke så himla ille, så jeg beit det bare i meg. Glad jeg gjorde det – var en skikkelig koselig kveld med kollegaene fra Kontoret.

Da jeg kom hjem i ti-tida på kvelden var jeg utslitt, men det gjorde ikke så mye.

Fredagen gikk med til en workshop for oss i «førsterekka» – det vil si de på Kontoret som jobber ute blandt folk, de som ikke tilhører «staben». Det var interessant, men en blir jo litt sliten av å sitte rundt et bord og diskutere hele dagen.

I dag skulle jeg egentlig møte andre NaNoWriMo’ere i byen. Men, ryggen min har streika totalt – orker ikke dra ut. Sitter i sofaen med masse puter i ryggen og Seigmen på iPoden og prøver å skrive mer på bokmanuskriptet mitt. Ryggen distraherer meg en del, men det får stå sin prøve.

Reklame

4 Svar til “Ukeslutt

 1. Uff, god bedring, glad jeg aldri har hatt ryggproblemer… full sympati der, ser jo hvordan venner og bekjente sliter. Sliter med nakken om dagen, tror jeg må skaffe bedre pute (eventuelt sove litt roligere :P). Det er ille nok synes jeg, du snur og beveger deg konstant og og nakke og rygg følger jo generelt etter 😛

  Rockheim ser ut som et sted å besøke om jeg skal nordover!

  • Njeishda – er vant til at ryggen min streiker av og til… er ikke så ofte den er såpass at jeg ikke orker tanken på å bevege meg ut, da. Men men – jeg veit det går over om ikke altfor lenge. 🙂

   Rockheim var flott!

 2. Travle dager..men på en måte er det også godt når man har noe å gjøre.
  Håper ryggen bedrer seg etterhvert,det er noe dritt å slite med ryggen.

  • Slike heldagsmøter er ganske rare å være med på sånn sett… for jeg gjør jo nesten ingenting – jeg bare sitter der og blir mata med informasjon, liksom. Men dagene flyr forbi uansett.

   Og ryggen ordner seg alltids. (Håper jeg…) Jeg har et litt skjeivt bekken, så ryggen/musklene kompanserer for det, og da blir den vond av og til, hvis jeg sitter stille for lenge, eller står/går på hardt underlag (betonggulv) over lengre tid.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s