Kråkeslottet

Lørdag.
Vanligvis er dette en dag jeg tilbringer på sofaen i joggedress, uten sminke med hjernedød underholdning på storskjermen. I dag, derimot, tok jeg for en gangs skyld turen ut av huset – til et psykiatrisk sykehus, til og med.

Avtalte sånn halvveis i går å besøke Nerve i dag, så jeg gravde fram busskort og la i vei mot Østmarka. Var en tur innom Outland i byen og kjøpte The Sandman: Endless Nights til henne – tenkte kanskje hu kjeda seg litt på posten der hu er innlagt. Tok en sjanse og håpa at hu ikke hadde nettopp det albumet fra før.

Vel framme rota jeg litt rundt på området til Østmarka for å finne riktig bygning, men jeg fant fram til slutt. Det ble ikke et langt besøk, Nerve var ikke helt i form, men jeg fikk da sagt hei og gitt henne Sandman-albumet. Hu virka glad for å få det, og da er jeg mer enn fornøyd.

Jeg vet jo ikke hvordan det er å være innlagt på psykiatrisk sykehus.

Østmarka er et snedig sted, egentlig. Det er merkelig stille der, og rundt den ene bygningen er det masse digre kråker overalt. Et kjapt overblikk anslo et sted mellom 10 og 15 kråker på en og samme gressflekk. Kråkeslott.

Siden jeg likevel var der studerte jeg et av områdekartene, sånn med tanke på utredninga og alt det der. Utredninga skal visst foregå et eller anna sted på Østmarka, etter hva jeg har skjønt – hvis søknaden min om utredning blir godkjent, vel å merke. Stod ingenting om Bipolarklinikk eller lignende på områdetkartet, da – må vel bare leite meg fram den dagen jeg eventuelt skal dit.

Reklame

4 Svar til “Kråkeslottet

 1. tusen takk for boken, den var midt i blinken og jeg hadde den ikke fra før. Beklager at jeg var litt dårlig. Hadde blitt medisinert langt utenfor denne planeten. det blir bedre etterhvert. Utrolig koselig at du tenkte på meg og stakk innom uansett synes nå jeg 🙂 Vi får prøve på nytt neste uke, får vite litt mer i morgen om planen videre her.

  • Åh, var da så lite.
   Jeg var allerede på bussen og på vei da du sendte melding om at det ikke passa så bra med besøk, så jeg tenkte at jeg uansett kunne få gitt deg boka. 🙂

   Keep me posted, yeh?
   Og som sagt – om det er noe du savner fra «utsida» må du bare si i fra altså.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s