Shaky

Å fytti faen inni heite hælvete !

Det er lørdag kveld og jeg har nettopp hatt mitt fjerde angstanfall denne uka.
Denne gangen var det et skikkelig jævlig et – så redd at jeg holdt på å svime av flere ganger, og nummen prikking i hender og føtter. Henda mine begynte å krampe seg, til og med. Greide ikke å røre meg stort, følte meg fanga der jeg satt, kom meg ikke vekk fra situasjonen.
Var like før jeg trygla om å dra til legevakta – såpass ille var det.

Så da er det bestemt.

Fra og med i morgen slutter jeg å ta p-pillene (minipille av typen Cerazette) mine.
Det står i pakningsvedlegget at jeg kan slutte på dagen, og jeg har hatt i bakhodet at de kan ha forverra eventuelt latent angst, samt en haug andre kjipe bivirkninger som hos meg kan trigge angstanfall.

Dette orker jeg nemlig ikke mer.

Nå håper jeg bare at det forsvinner kjapt også – eller i det minste blir merkbart mildere – etter i morgen.

Reklame

4 Svar til “Shaky

  1. Tilbaketråkk: Slagkraft « Dystopisk Kaos

  2. Tilbaketråkk: Oppsummering: August « Dystopisk Kaos

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s