Vondt

Jeg har vondt.
Fysisk vondt, mener jeg.

Er forsåvidt vant til det – jeg har et litt skeivt bekken, visstnok, så jeg får lett vondt i ryggen. Men de siste dagene har det vært litt ekstra ille. Ryggen har vært vondere enn hva den pleier. Jeg prøver, da, å sitte riktig på jobb, å ikke sitte for lenge i én stilling, å gå litt rundt og være i bevegelse – alle de tingene de sier skal være så bra å gjøre hvis man plages med ryggsmerter.

Det har ikke hjulpet nevneverdig.
Men, det går vel over… etterhvert.

Håper jeg.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s