Dagen i dag

…var en bra dag, synes jeg.
Selv om jeg måtte dra skrotten ut av senga mange timer for tidlig (ifølge døgnrytmen).

Først, var det psykologtime.
Den gikk bra – vi snakka ikke så mye om angstmestring, egentlig, men taktikker jeg har brukt hittil for å takle eventuelle anfall var i stor grad det psykologen sa, så jeg får bare fortsette å bruke dem. Vi snakka litt om diverse tema fra forrige time også – oppklaring og nærmere forklaring av en del punkter.

Og så var det spørrerunde: Ei sjekkliste over symptomer for hypomani jeg skulle svare «ja» eller «nei» på. Etterpå var det ei lengre liste (to sider lang) over diverse «har du vært …? de siste 7 dagene»-spørsmål, flere av dem omhandlet angst, jeg skulle indikere på en skala fra 0 (ingenting) til 4 (svært mye).

Den første sjekklista indikerte tydeligvis at jeg har grunn til å ønske utredning (for bipolar 2), og psykologen skriver et brev der hun anbefaler nettopp det i dag, som skal sendes/leveres til fastlegen min. Den andre, lengre, sjekklista fylte jeg ut på egenhånd og la pent i postkassa dems. Psykologen mente at jeg sannsynligvis også burde utredes for angst, men hun ville ikke blande for mye inn i brevet hun skriver… så forhåpentligvis kan jeg bringe det på bane, eller det blir oppdaget underveis i utredninga for bipolar 2.

Nå er jeg spent på hva som skjer videre, med tanke på utredning, ventetid, og alt det der.

Etter psykologtimen tusla jeg bort til Outland. Nerdeshopping er gode greier. Første volum i serien om Sandman (Neil Gaiman), bok 5 i Wet Moon-serien (Ross Campbell) og The Complete Works of Edgar Allan Poe. Bra fangst, vil jeg si.

Og så var det sosial-tid på café.
Fikk skremt opp medblogger Nerve til å være med sammen med meg selv og ei venninne av meg. Det var skikkelig koselig! Håper at det blir flere caféturer. Det er ei stund sida jeg har vært sosial på det nivået (café, mye folk, byen full av turister), så jeg kjenner at jeg blei litt sliten i hodet etter flere timer med sosialisering.
Uvandt, på en måte.
Men det var godt også.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s