Farvel anonymitet

Nå har jeg sitti og knota med utseendet på bloggen i flere timer: Jeg ville ha en ren og pen «ny» blogg til det nye domenet jeg kjøpte, og nå har jeg det. Det er fremdeles et og annet småplukk å fikse på, men det er bare fordi jeg er pirkete.

I samma slengen vinker jeg bye-bye til kvasianonymiteten jeg har hatt her i form av å klistre trynet mitt på bloggen. Og så endra jeg forfatternavn også, til Dystopia Kaotika, bare fordi det høres penere ut.

Ja, jeg er sær.

Forfatteren

Reklame

6 Svar til “Farvel anonymitet

  1. Flott layout 🙂 Me likes. Tøft av deg å ikke være anonym lengre. Jeg tror aldri jeg blir å tørre å «komme ut av skapet». Særlig på grunn av utdanningen jeg tar (sosionom) og familien…men kult at du gjør det, skulle ønske jeg hadde såpass mye mot.

    • Tøft vet jeg ikke… Denne bloggen er linka fra vinterheim.net så jeg har egentlig aldri vært anonym. Og bildet er jo ikke det beste heller akkurat 🙂 Jeg gadd bare ikke å «gjemme meg» lenger siden jeg er så åpen om alt dette ellers i livet, ikke bare på en blogg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s