Bok: «Ung Jente»


Jeg har bestilt meg bok fra ARK bokhandel i dag – Ung Jente skrevet av Hannah Petrie. Jeg gleder meg til å lese den, fordi jeg «kjenner» forfatteren – det vil si, jeg leser bloggen til Hannah daglig, men samtidig gruer jeg meg litt til å få et slikt innblikk i psykiatrien. I og med at jeg ikke har noen som helst erfaring – foreløpig – med slike instanser selv er jeg litt spent på hvor skremt jeg vil bli av å lese slike bøker.

Jeg har også en liste over flere bøker innen samme tema jeg har tenkt å kjøpe. Denne lista inkluderer Fordi jeg fortjener det? av Kristin Oudmayer, og I morgen var jeg alltid en løve av Arnhild Lauveng.

Har dere tips til flere bøker innen psykisk helse jeg burde lese?

Reklame

5 Svar til “Bok: «Ung Jente»

  1. 23-salen av Ingvar Ambjørnsen. Der er historien sett fra pleierens synspunkt og ikke pasienten.
    Og De gales hus av Karin Fossum. Den tror jeg er den beste boka jeg har lest.

  2. Tilbaketråkk: Sommerlektyre « Dystopisk Kaos

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s