Jomfruturen

…vet ikke helt hva annet jeg kan kalle det.

Etter å ha mottatt avslag fra Nidaros DPS i posten i går, heiv jeg meg rundt og konsulterte Google. Fant intet mindre enn tre forskjellige firma/selskaper som tilbyr psykologiservice her i byen, og siden disse er private trenger jeg heller ingen henvisning for å få time.

Jeg sendte et av disse firmaene en liten mail i dag der jeg spør pent om mulighetene for å få snakke med en psykolog en times tid eller to, fordi hodet mitt er rotete og jeg greier ikke å rydde opp uten hjelp. Og så spurte jeg om ventetid og sånne praktiske smågreier.

I løpet av én time fikk jeg mail tilbake og tilbud om time neste uke.
Takka selvfølgelig ja.

Så da blir vel det jomfruturen, da. Neste uke. Spennende greier.

Reklame

4 Svar til “Jomfruturen

 1. så utrolig kjip dps er da! blir sinna! har en kompis med en angstdiagnose, og han går daglig på medisiner. han fikk også avslag. GALSKAP! hva skjedde med at man skulle fokusere mer på psykisk helse? Lykke til hos privat uansett, selv om det er dyrt så kan det jo lønne seg. om han anbefaler at du drar til dps, så kan de jo ikke si nei!

  • Er nettopp det som er tanken.
   Sleip som jeg er… høhø!

   Prøvde på «korrekt» måte først, via fastlege og henvisning og forberedte meg på årelang ventetid og greier… Avslag.
   Okei.
   Siden hodet mitt er såpass rotete for tida at jeg ikke makter å rydde opp i det selv lenger, MÅ jeg ha hjelp i en eller anna form. Tidvis sliter jeg med å holde maska de 8 timene jeg er på jobb, lissom…

   Så jeg tenkte som så, hvis jeg bruker litt penger nå, på privatpsykolog, og får litt synspunkter fra han/henne på rotet i huet, kan jeg slå i bordet med fagpreik når jeg går til fastlegen igjen og ber pent om ny henvisning.

   Jeg regner med at jeg kan få privatpsykologen til å skrive et aldri så lite brev jeg kan ha med til fastlegen også, der han/hun kommenterer min mentale tilstand og hvorvidt jeg trenger utredning eller ikke.

   Er rimelig sikker på at jeg trenger utredning, men vi får se hva psykologen sier. Jeg bare HÅPER jeg greier å la maska falle og faktisk vise hvor rotete hodet mitt er hos psykologen…

   • Kanskje det er lurt å skrive ned noen punkter som du vil ta opp med psykolog? jeg synes ofte det er enklere å skrive enn å snakke, så det kan være lurt å ha noe klart.
    uansett ønsker jeg deg masse lykke til 🙂

    • Ja, jeg kommer sikkert til å ha med no skriblerier/stikkord å ta opp. Har venner som har vært igjennom lignende rabalder før, og de råda meg til å bare prate – om hvordan jeg har det, hvorfor jeg er hos psykologen, osv osv i første omgang.

     I og med at jeg betaler en haug kroner for dette kommer jeg nok også til å be om minst en time til også. Og da kan jeg jo ta med mye mer notater… fra bloggen her f.eks.

     Kommer garantert til å nevne bloggen(e) min(e) for psykologen også.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s